Zeptali jsme se

Petra S. 10. června 2024

Elektrický mezizubní kartáček

Dobrý den,

já si kupuji pasty od Herbadentu průběžně. Úplně náhodou jsem narazila na elektrický mezizubní kartáček. Syn má rovnátka a nemohl se klasickými kartáčky dostat mezi zuby, podráždil si dásně, tak jsem mu chtěla dát Váš úžasný gel na zahojení, který používám na obnažené krčky, ale bohužel mi praskl obal, aniž bych si toho všimla a gel vytekl…takže jsem rychle najela na Vaše stránky, kde bych nejrychleji pořídila a vyskočil na mne tento úžasný kartáček…volba byla jasná 😉

Objednala jsem kartáček a pro sebe ještě pastu na elektrický kartáček….té pastě nemám co vytknout….

Já děkuji za tyto skvělé produkty.

Mějte krásný den a hodně spokojených zákazníků 😉

Michal V. 7. června 2024

Proteo gel

Dobrý den,

jsem věrným zákazníkem značky Herbadent a dlouholetým uživatelem několika produktů z řady péče o dutinu ústní, které jsem si opravdu oblíbil. Už jen z toho titulu, a to berte jako kompliment vaší práce, váš nový gel Proteo nemám možnost  vyzkoušet. Prostě ty zuby čistím a mám je všechny 🙂

Snad jsem svou reakcí vyloudil alespoň mírný úsměv.

Mějte fajn víkend.

Zobrazit nejnovější
Lenka J. 6.června .2024

HERBADENT používáme dlouhá léta

Dobrý den,

v kostce bych mohla uvést, že značku Herbadent známe a používáme už dlouhá léta, ale Vaše dětské pasty jsem objevila, když se dceři začaly prořezávat první zoubky a hledala jsem vhodný produkt. Sama upřednostňuji přírodní výrobky (a zvláště pro děti) a zoubková víla na krabičce má myslím také svou sílu, protože si ji dcera oblíbila a s čištěním zoubků nemáme větší problémy. Za nedlouho ji budou 3 roky, je tedy asi čas přejít na pastu s větší dávkou fluoridů, proto jsem objednala i tu jablíčkovou – snad bude mít u dcery stejný úspěch 🙂

 

Zobrazit nejnovější
Helena M. 1. června 2024

Péče o nohy

Dobrý den,

Herbadent ústní vodu začala používat moje dcera na afty. Voda je šetrná, neštípe. Afty se dceři od té doby již nevrací.

O Herbadentu na zarostlé nehty a péči na nohy jsem se dozvěděla na přednášce české podiatrické společnosti na veletrhu krásy v Praze.

Péči o nohy momentálně zkouším na zákaznících. Zatím spokojenost.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Zobrazit nejnovější
Petra K. 30. května 2024

Zdravé dásně

Dobrý den,

informace ohledně Herbadentu jsem získala na internetu. Dále jsem to konzultovala se zubní hygienistkou a ta mi vaše výrobky doporučila, jelikož mám dispozici k parodontóze. Jsem spokojená, ohledně výsledků zdravých dásní. Děkuji

Zobrazit nejnovější
Michaela L. 29. května 2024

Psí ústní sprej

Hezký den,

z Herbadentu jsem nadšená – první výrobek byla tinktura na dásně, která v naší rodině zachránila nejeden zub. Po letech jsem objevila Vaši ústní vodu, takže nakupuji i tu. Náhodně jsem narazila na Váš e-shop a velmi mě oslovila nabídka pravidelné slevy. Je pravda, že Vaše výrobky jsou cenově výše, ale ve svém rozpočtu se snažím najít potřebné finance. Nevěděla jsem, co vše Vaše značka poskytuje a proto mě mile překvapilo, že máte i sprej pro psy. Vlastně mě na Váš web přivedla facebooková reklama na psí ústní sprej. Už vím, kde Vás hledat a i to, že u Vás budu mít vždy nějakou slevu.
Ať se Vám daří.

Zobrazit nejnovější
Jan F. 27. května 2024

Ústní voda mi výborně pomohla

Dobrý den,

v Googlu jsem dal vyhledat heřmánkovou ústní vodu. Jeden z odkazů byl na váš obchod. Jelikož Herbadent znám dlouhá léta, odkaz jsem prozkoumal. Mám dlouhodobý zánět dásní. Minimální zubní prostor. Chci se vyhnout invazivní léčbě. Ústní voda Herbadent mi výborně pomohla. Navíc na stránkách nabízíte litrové balení, které mi vyhovuje balením i cenou. Vodu mohu vřele doporučit.

Zobrazit nejnovější
Dana S. 26. května 2024

Péče o mazlíčky

Dobrý den,

když potkám pejskaře co mají s pejskem stejné problémy jako je máme my, tak doporučuji vás. I na veterině řekli, že jsem koupila dobrý produkt.

Malý bere antb i prebiotika, kvůli střevnímu prostředí a k tomu stříkáme sprej od vás a já vám řeknu, že ho sice čeká čištění zoubků, ale vůbec mu nesmrdí z tlamičky. Dokonce mu zbělaly i zuby, stejně jako páníčkovi, který si to taky stříká 😀 Já to zkusila taky, nepálí to.

Až bude v pořádku, ukončíme akutní verzi a koupíme tu běžnou.

Náš pes pookřál.. Moc vám děkuji, že to nebyl podvod.

Mějte se krásně, a ještě jednou k vám letí velký dík.

Zobrazit nejnovější
Jiří K. 20. května 2024

Preferuji přírodní složení

Dobrý den,

produkty Herbadent používáme jako rodina řadu let. První kontakt byl po návštěvě zubního lékaře, kde jsem dostal vzorek.

Fandím českým výrobcům a preferuji přírodní složení. Obtíže s citlivostí zubů i krvácením dásní jsou pryč po používání pasty Professional.

Mějte se fajn a díky za to co děláte, děláte to dobře 👍💪😉😊☀️

Zobrazit nejnovější
Petr Š. 10. května 2024

Herbadent je značka s dlouhou historií.

Dobrý den,

ke značce Herbadent jsem se dostal vlastně náhodou. Loni jsem sháněl sonický kartáček od švýcarského výrobce. Hledal jsem nějaký spolehlivý a prověřený e-shop. A tam jsem objevil Herbadent. Značku, kterou znám a vím, že má na českém trhu dlouhou historii. A pamatuji si ji z doby před r. 1989. Objednal jsem si zubní pastu a ústní vodu Herbadent Original.

Velice oceňuji krásný design obalů a personalizovaný přístup k zákazníkovi (osobní dopis na krásném papíře).

Držím značce Herbadent palce.

Zobrazit nejnovější
M. Hegerová 9. května 2024

Produkt pro pejska

Dobrý den,

nákup jsem udělala na základě doporučení od mé dentální hygienistky. Má s Vaší značkou osobní zkušenost a já zase s nimi, takže jim plně důvěřuji. Líbí se mi vaše přírodní složení a směr značky. Produkt pro pejska jsem zvolila na vyzkoušení. Gel na mezizubní prostor jsem již vyzkoušela a musím uznat, že je povedený. Výsledky byly již po prvním použití.

Zobrazit nejnovější
Jiřina B. 5. května 2024

Tinktura na masáž dásní

Dobrý den,

vaši tinkturu na masáž dásní jsme používali doma již před mnoha lety. A když jsem začala mít problémy s dásněmi, vzpomněla jsem si na vaši značku, a začala ji opět používat.

Přeji hezký den

Zobrazit nejnovější
Ivana B. 1. května 2024

Herbadent výrobky používám spoustu let

Dobrý den,

výrobky Herbadent používám spoustu let a jsem s nimi velmi spokojená. Ať už se jedná o ústní vodu nebo pasty či kartáčky na zuby.

Hledala jsem lepší možnost čištění mezizubních prostor a našla jsem váš elektrický mezizubní kartáček který mě nadchnul.

Na základě kladných recenzí spotřebitelů a kladné zkušenosti s produkty Herbadent jsem se rozhodla zakoupit vámi nabízený produkt.

 

Příjemný den

Zobrazit nejnovější
Jindra J. 30. dubna 2024

Dobrý den,

děkuji za e-mail , to se v dnešní době moc nevidí slušné jednání a rychlá komunikace.
Moc děkuji za rychlé vyřízení objednávky.
Kartáčky jsem si vybrala na základě prvotního zakoupení a vyzkoušení od mé dentální hygienistky.
Zdravím Vás i celý tým a přeju Vám hodně úspěchů.
Děkuji

Zobrazit nejnovější
Alena H. 30. dubna 2024

Exkurze

Dobrý den,
objednávku jsem učinila poté, co se moje dcera (studentka 2. ročníku VOŠ zdravotnické – obor diplomovaný farmaceutický asistent) vrátila z exkurse u společnosti Herbadent. Byla  tak nadšená, že jsem se druhý den podívala na webové stránky a už to „lítalo“. Jsem přesvědčená, že další výrobky postupně vyzkouším.

S pozdravem

Zobrazit nejnovější
Žaneta H. 26. dubna 2024

Řešení na problémy se zánětem dásní

Dobrý den,

mám problémy se zánětem dásní a již jsem si musela nechat vytrhnout několik zubů. Navštívila jsem lékárnu a tam mi paní nabídla takovou vodičku na potírání dásní což mi okamžitě pomohlo od bolesti. Tak jsem se začala více zajímat o vaše výrobky. V této lékárně jsem si ještě zakoupila ústní vodu a zubní pastu a musím říct, že to byla obrovská úleva. Snad po půl roce trápení jsem se mohla konečně v klidu najíst. Předtím jsem užívala jiné zubní pasty a ústní vody na zánět dásní, ale nic moc. Jsem šťastná, že jsem vaše výrobky objevila. Raději si připlatím než abych trpěla. Ještě mám problémy a tak jsem si ještě u vás objednala něco dalšího. Důležité je, ale že už nemusím brát léky na bolesti zubů, což jsem ráda. A hlavně u zubaře omdlévám.

Děkuji moc za vše

Zobrazit nejnovější
Martina B. 16. dubna 2024

Česká firma, tradice, bylinné základy

Dobrý den,

poprvé jsem se o vaší společnosti dozvěděla několik let zpátky /už opravdu nevím přesný rok/, kdy jste měli „medailonek“ v pořadu Herbář na ČT.

Líbil se mi – česká firma, tradice,  bylinné základy, ohled na životní prostředí ….. Občas jsem vaše výrobky koupila.

Nedávno k vám nastoupila moje velmi dobrá kamarádka a ta mi doporučila registraci na vašem e-shopu Usmívající se.

Takže jsem se zaregistrovala a objednala a určitě zase objednám.

Takže u mě to byla taková souhra – reklama, ale asi nejvíc osobní doporučení.

Ať se vám daří ve vaší práci.

Zobrazit nejnovější
Tomáš T. 26. dubna 2024

Jsem nadmíru spokojen

Dobrý den, na váš e-shop jsem byl nasměrován mojí dentální hygienistkou a musím říct, že jsem zatím nadmíru spokojen.

Zobrazit nejnovější
A. Janusová25. dubna 2024

Zubní péče pro děti

Dobrý den,

doporučení jsem dostala od zubní kliniky, kam celá rodina docházíme. Konkrétně mi byla především doporučená zubní péče pro naše děti z hlediska šetrnosti a kvality (3 a 1,5 let).

Doporučení zubního lékaře/dentální hygienistky mě natolik oslovilo, že jsem na základě složení atd., objednala produkty pro celou rodinu.

Hezký den

Zobrazit nejnovější
K. Lahodová11. dubna 2024

Osobní doporučení

Dobrý den,

můj přítel vlastní „váš“ kartáček…takže osobní doporučení.

Pěkný den

Zobrazit nejnovější
Veronika F. 18. dubna 2024

Nepostradatelná záležitost v mé domácí lékarně

Na Herbadent masážní roztok na dásně nedám dopustit léta. Nepostradatelná záležitost v mé domácí lékárně. Používám na problémy v ústech i všude na těle svém i psích parťáků. Kupříkladu při odstraňování klíšťat, štípancích od hmyzu, atd.

Děkuji za něj!

Vděčná uživatelka

Zobrazit nejnovější
Lucie Z. 17. dubna 2024

Nový MIMI gel

Firmu Herbadent znám již nějakou dobu, jsem z oboru stomatologie. Vaše produkty velmi ráda používám i doporučuji dále.

Co se týká konkrétně nového MIMI gelu, tak ten jsem již měla vyhlídnutý dlouho. Někdo z vašich kolegů mě o něm informoval již na podzim 2023 na Pragodentu. Věřím, že s tímto produktem bude spokojena jako s ostatními produkty Herbadentu.

Zobrazit nejnovější
Kateřina D. 12. dubna 2024

Můj syn je nadšený

Dobrý den,

pasty jsem objednala na základě doporučení od své zubní doktorky a jsem velice spokojená. Jsem ráda, že pasty, ač jsou bylinkové tak jsou chutné. Můj 4-letý syn je nadšený z pasty forte. Tatínek miluje hřebíček, takže tam taky byla jasná volba. Rovnou jsem o víkendu udělala další objednávku a uděláme tatínkovi balíček k svátku. Jsem opravdu nadšená.

 

Přeji hezký den a mnoho úspěchů.

Zobrazit nejnovější
Nina Č. 16. dubna 2024

Zubní pasta od prvního zoubku

Dobrý den,

objednávku jsem učinila na základě doporučení zubařky, že můj syn potřebuje zubní pastu pro posílení skloviny. Vaše zubní pasta Herbadent od prvního zoubku mě zaujala hlavně tím, že obsahuje všechny potřebné složky v jednom. Je nejlevnější v porovnání s ostatními variantami a jako bonus je její složení přírodní. Kromě zubní pasty jsem pořídila také zubní kartáčky za velmi přijatelnou cenu, tudíž je více než jisté, že svůj nákup budu opakovat.

Zobrazit nejnovější
M. Pavelka16. dubna 2024

Bolavé dásně

Dobrý den,

znám vás už leta. Za 1. je mi 64 let a již něco pamatuji, takže si pamatuji i tu vodičku na bolavé dásně, která byla u nás doma v lékárničce, kterou používala již moje maminka. A ta rozhodně fungovala. Takže Herbadent znám již od 80. let. A potom, po letech, jsem náhodně vyslechl v rádiu, v pořadu příběhy slavných značek, pořad o historii Herbadentu, výroba těch vín na Smíchově apod., to se mi líbilo, tradice, česká chytrost. A také jste sponzorovali nějaký florbalový tým.

V rámci svého okolí šířím své dobré zkušenosti s Herbadentem osobně, protože podporovat dobré české výrobky se musí.

Zobrazit nejnovější
Dana H. 29. března 2024

Pasta bez fluoru

Dobrý den,

syn i my jsme hledali pastu bez fluoru jak pro dospělé tak i pro děti.

Našli jsme v drogerii Herbadent pro syna a tak jsme hledali na internetu Herbadent nabídku.

Je toho málo bylinného na trhu a Herbadent jako babička znám z dětství jako jednu z nejlepších.

Přeji hezké svátky.

Zobrazit nejnovější
Renata M. 28. března 2024

Zuby moudrosti

Dobrý den,

Vaše výrobky používáme několik let. Celá rodina. Pasty především kvůli paradentóze, gel hlavně na podpůrnou léčbu aft a problémům s růstem “zubů moudrosti”. Většinou jsme nakupovali v běžných obchodech. Teď jsem se rozhodla pro e-shop. Novinkou je pro nás krém ze 7 bylin. Ten neznáme a rádi ho vyzkoušíme.

Přeji Vám krásné Velikonoce.

Zobrazit nejnovější
Barbara M. 16. dubna 2024

Dobrá zkušenost s roztokem

Dobrý den,

mám dobrou zkušenost s Herbadent roztokem, který mi jako jediný pomáhá na dásně :), proto chci zkusit další produkty.

 

Zobrazit nejnovější
Katka D. 15.4.2024

Bylinková pasta

Dobrý den,

Herbadent jsem si oblíbila na Pragodentu, kde jsem vyzkoušela a koupila si bylinkovou pastu. Z e-shopu objednávám po několikáté, líbí se mi, že máte i jiné přírodní produkty jako doplňky stravy, čaje atd. O kartáčcích a pastách nemluvě. Jste můj oblíbený obchod pro dentální hygienu.

Zobrazit nejnovější
Petra S. 11. dubna 2024

Úleva

Dobrý den,

dost dlouho jsem používala pastu ****x zelený, vše v pořádku, ale poslední půl rok bolest, krvácení, tak kamarád poradil Herbadent. Použila jsem zatím 6x ale musím říct, že nekrvácí a neboli. Bože taková úleva. Děkuji

Zobrazit nejnovější
Daniela F. 12.března 2024

Doporučení od zubní hygienistky

Dobrý den,

já si produkty HERBADENT kupovala vždy v lékárně. Doporučení bylo od mé zubní hygienistky. Naprostá spokojenost, zlepšení o 1oo%.
Teď na mě vyběhla reklama na FaceBooku a e-shop pro mě byla jasná volba. Výrazně lepší cena i sleva.
Možnost koupě výhodného balení 1L ústní vody, kterou mohu doplnit do lahve. Značka ideál. 👍🏻🍀

Zobrazit nejnovější
Markéta K. 12. března 2024

Česká výroba

Dobrý den,

Vaše produkty znám z DM drogerie. Vyzkoušela jsem a osvědčily se. Ráda podporuji – používám českou výrobu a přírodní produkty.

Zobrazit nejnovější
Michal O. 21. ledna 2024

Dobrý den,

s firmou Herbadent jsem vždy spokojen.

Zobrazit nejnovější
Jindřiška C. 17. ledna 2024

Gel ihned zklidnil bolest

Dobrý den,

z vašeho ústního gelu jsem byla nadšená. Dostala jsem jej od maminky. Ihned zklidnil bolest „otevřeného zubu“, který byl předtím zanícen. Poté jsem si od vaši firmy objednala pro sebe zubní pastu. A jelikož byly Vánoce, tak jsem pro každého člena nakoupila i další dárky v podobě tinktur/sirupů na nervy, na imunitu a další produkty.

Máte velice široký a pestrý sortiment.

 

 

Zobrazit nejnovější
Aleš H. 13. ledna 2024

Začínající paradontóza

Dobrý den,

manželka má problémy se začínající parodontózou, tak jsem hledal přírodní alternativu.

Takže internet byl tím místem, kde jsem hledal.

S výrobky jsme nadmíru spokojení a manželce pomáhají.

Děkujeme a přejeme mnoho úspěchů.

Zobrazit nejnovější
Jana B. 13. ledna 2024

Vaše zubní kartáčky jsou top

Dobrý den,

Herbadent jsem znala jen jako bylinný roztok. Až u své pedikérky jsem viděla plakát s vaším sortimentem. Dlouho jsem hledala pastu na zuby bez mentolu a hlavně aby mi „chutnala“. A vaše zubní kartáčky jsou top.

Zobrazit nejnovější
Daniel S. 15. ledna 2024

Náhradní náplň

Dobrý den,
Herbadent Bylinnou ústní vodu 400 ml kupuji již několik let v drogerii Teta, když je v akci za cca 130,- Kč. Napadlo mě podívat se na stránky výrobce, jestli nenabízí výhodnější ceny, protože v Teta zrovna akce nebyla. Výhodnější cenu jsem nenašel, ale našel jsem cenově mnohem výhodnější náhradní náplň 1L a prázdné lahvičky doma mám, takže to byla jasná volba.

Zobrazit nejnovější
Martin R. 16. ledna 2024

Miluji Vaše produkty

Krásný den,

naprosto miluji Vaše produkty! Když se podíváte, nakoupil jsem toho u Váš opravdu hodně.

Zobrazit nejnovější
Petr J. 10. ledna 2024

Akutní záněty

Dobrý den,

ústní koncentrát Herbadent určený k ředění znám dlouho (asi tak 25 let).
Jakmile se u mého syna objevily podobné potíže s dásněmi, jako před lety u mě,
začal jsem pátrat. Během pátrání jsem našel webové stránky Herbadent a celou nabídku na e-shopu.
Bohužel jsem nebyl pečlivý v péči o své dásně a pronásledovaly mě v určitých obdobích akutní záněty.
Věřte tomu nebo ne, ale při použití slabšího ředění koncentrátu, tedy při použití vysokého stupně koncentrace, se mi podařilo zahnat i velmi akutní záněty. Toto sice není „rada do života“, ale je to důkaz, že Váš výrobek je opravdu účinný.

Držím Vám palce.
A přeji hodně zdraví.

Zobrazit nejnovější
Eva U. 9. ledna 2024

Problémy se zuby zmizely

Dobrý den,

poprvé jsem se s produkty setkala na Flóře Olomouc, kupovala jsem to hlavně kvůli manželovi ,který měl stále problémy se zuby. Od té doby ,co používá vaše produkty problémy zmizely.

Kupovala jsem i v lékárně pro dceru a taky ji to moc pomohlo. Všem se kterými mluvím a mají problémy nejen se zuby tak jim doporučuji Vaše přípravky.

Děkuji moc
S pozdravem a s přáním hodně spokojených zákazníků

Zobrazit nejnovější
Jitka F. a Radek D. 2. ledna 2024

Milé překvapení HERBADENT

Dobrý den, snažíme se kupovat zdravější produkty, které šetří naše zdraví a i přírodu. V drogerii DM jsme objevili ústní vodu a vedle kartáčky. Koupili jsme na zkoušku a byli mile překvapené. Mrkli na vaše webové stránky a od té doby nekupujeme jiné. Krásný zdravý nový rok a hodně spokojených zákazníků jako jsme my 😉

Zobrazit nejnovější
Růžena V. 26.7.2023

Herbadent je moje záchrana

Musím napsat, že jsem vaši značku objevila díky mé kamarádce a jsem jí velice vděčná. Doporučila mi Bylinný roztok na dásně, bez kterého si již nedokáži představit nic. Pomáhá mi i při aftách, na které hodně trpím, je to taková moje záchrana. Jako další oblíbený produkt mám také Bylinnou ústní vodu a Balzám na rty z bylin. Postupně vaše produkty objevuji a poznávám, zatím jsem nepřišla na nic, co by mi u vás chybělo.

Zobrazit nejnovější
Lenka D. 18. července 2023

Zubní pasta PASSIONFRUIT

Oblíbila jsem si pastu Passionfruit a bylinnou ústní vodu. Bývala jsem chudokrevná, tak užívám MALTOFERROCHIN a sirup Na železo. Ráda bych vyzkoušela HERB bylinný elixír- bylinný horký alkohol je vpodstatě lék a po malých dávkách lze užívat v jakémkoliv množství.

Zobrazit nejnovější
Kristýna H. 13. července 2023

Výrobky z bylinek

Jaký je nejlepší na zdraví patent?

Výrobky z bylinek značky Herbadent.

Ať je to roztok a nebo pasta,

na zuby je to nejlepší a basta.

Doma máme ústní vodu,

a díky ní v puse pohodu.

Bylinná tinktura, ta chybět nesmí,

každičký problém ihned odezní.

Zobrazit nejnovější
Martina M. 14. dubna 2023

Po zubní pastě se začaly dásně krásně zatahovat

Dobrý den,

na Vaše výrobky mě upozornil můj zubař z Topdent v Milovicích.

Moje zuby vždy byly ve špatném stavu, v době jejich vývoje je dost poznamenaly mé časté nemoci, které se řešily tenkrát dost často antibiotiky. V dospělosti jsem pak dost trpěla na krvácení dásní, což mělo a je důsledkem onemocnění štítné žlázy.

Můj zubař mě poučil o tom, jak se mám vyhýbat tvrdším potravinám (rozpadající se zubní sklovina) a doporučil mi Herbadent.

Po dvou spotřebovaných baleních zubní pasty se dásně začaly zatahovat, čištění zubů je tak bez známky krve.

Vzhledem k tomu, že dneska jdu na větší zákrok na stomatologickou chirurgii, chtěla jsem být vybavená. Bylo potřeba učinit objednávku, abych měla vše potřebné nejen doma, ale i v práci.

Je dobré, že zubní pasty jsou dostupné v běžné síti drogerií, já jsem chtěla kompletní péči, kterou seženu jedině u Vás.

Děkuju a budu Vás určitě doporučovat dál, což už vlastně dělám.

Zobrazit nejnovější
Roman J. 12. dubna 2023

Osobní přístup

Vážená paní,

už nějaký čas velmi rád používám Vaše zubní pasty, vitamíny a vidím jejich výsledky. Přírodní produkty podporuji, nakupovat se snažím v malých malebných osobních obchůdcích, kterých je čím dál méně. Jeden z nich bohužel svoji existenci byl nucen pro celkové náklady ukončit a tak mě cesta zavedla až k Vám.

Doba je dnes opravdu velmi zvláštní, osobní přístup je frází a opravdový obchodní duch a orientace na zákazníky nijak valná.

Jedním slovem DĚKUJI za Vás, to už se opravdu nevidí takový celkový přístup, péče, prostě poctivá srdeční záležitost s pevnými kořeny a historií.

Jsem velice rád Vaší součástí a proto upřímně přeji čím dál více spokojených podporovatelů s jasnou volbou pro Vás.

Přeji Vašemu týmu hodně sil, nápadů a radost nejenom z pracovních výsledků.

Krásný den a s pozdravem

Zobrazit nejnovější
Jana H. 15. března 2023

Na Herbadent nedám dopustit

Dobrý den,

Vaše výrobky znám už moc dlouho a nedám na ně dopustit. Včera jsem byla na dentální hygieně a dentistka mi dala slevový kód. Kupuji vše v drogerii a pravidelně posílám dceři do Německa. Nyní má přijet, tak jsem koupila přes váš eshop. Budu určitě kupovat takto pravidelně. Když má někdo problémy, vždy doporučuji.

Přeji hodně úspěchů a hezký den

Zobrazit nejnovější
Hana V. 14. března 2023

Bylinný gel na dásně

Dobrý den ,

kdysi jsem dostala vzoreček péče o dásně, myslím že to bylo v obchodním centru. A hned při prvním použití jsem shledala, že je to výtečný výrobek.

S přáním pěkného dne

Zobrazit nejnovější
Šárka K. 6. ledna 2023

Novinka Remin

Krásný dobrý den,

přírodní kosmetiku používám už velice dlouho a Vaše zubní pasty snad ještě déle 🙂
Začala jsem je používat na doporučení zubařky (trpěla jsem záněty dásní a krvácením) a od první chvíle již nesnesu v puse jinou pastu než bylinkovou 🙂
Pasty i kartáčky kupuji většinou v lékárně, ale nyní na mě na Facebooku vyskočila reklama na novinku – Remin a protože mám teď citlivější zuby, hned jsem se rozhodla ji zkusit 🙂 Ale v obchodě jsem ji zatím nesehnala a tedy jsem poprvé využila Váš e-shop 🙂
Takže velice děkuji za promptní vyřízení objednávky a také za milý dopis a vzorečky. Taková zásilka vždy moc potěší 🙂

Mějte se tedy krásně a buďte pořád tak báječní a dělejte stále tak úžasné fungující produkty 🙂

S přátelskými pozdravy Vaše věrná zákaznice 🙂

Zobrazit nejnovější
Alena H. 23. září 2022

O Herbadentu jsem se dozvěděla před časem z pořadu Herbář

O Herbadentu jsem se dozvěděla před časem z pořadu Herbář. Zaujala mě pasta, tak jsme ji vyzkoušeli včetně zubních kartáčků a jsme velmi spokojeni (prvně jsem kupovala tuším v e-shopu lékárny, kde jsem tou dobou zrovna kupovala nějaké vitamíny a všimla si, že mají i Vaši pastu v nabídce).

Nyní již kupuji přímo ve Vašem e-shopu a moc se mi líbí, že myslíte na ekologii i tím, že nabízíte možnost nakoupit pastu bez obalových krabiček, které stejně člověk tak akorát hned po vybalení tuby zahodí.

Moc ráda podporuji kvalitní české přírodní výrobky a doporučuji je pak dál 😉

S přáním pěkného dne

Zobrazit nejnovější
Petr V. 25. srpna 2022

Produkty Herbadentu působí jako zázrak

Dobrý den,

objednávku jsem realizoval na základě vlastních zkušeností.

Již od mládí (je mi 51let) trpím na záněty dásní, či různá i mechanická poškození. Zubař vidí problém pouze v technice čištění zubů, a tak se snažím sám o svá ústa pečovat s pomocí prostředků dostupných na našem trhu. Produkty Herbadentu většinou na mé potíže působí, jako zázrak. Občas se úplná rekonvalescence trochu táhne, když se sejde více negativních faktorů, ale doposud si se vším Herbadent dokázal poradit. Většinou používám zubní pastu, ústní vodu a při větších obtížích tinkturu.

Tak díky za vaše produkty,

Petr V.

Zobrazit nejnovější
Stanislav P.7. 9. 2022

Jen samá pozitiva!

Děkuji za Váš mail. Pokud se mám vyjádřit k vašim produktům, tak…jen samá pozitiva! Výrobky jsou Kvalitní, výborné jak do chuti i vůně, ale skvělé hlavně svým složením.

Co se týče mého názoru na současný marketing, tak to máte pojato skvěle…výrobky jsou krásné na pohled, kvalita a přehlednost eshopu, skvělé dodací i platební podmínky, možnost získat a uplatnit nějakou tu slevičku, možnost výběru dodání bez krabičky, eko hledisko ..atd. Moc se mi to líbí a zaujalo nás to doma včetně našich dětí. Ve zkratce….působíte autenticky, to co děláte, se vám dá věřit.

Za nás …jiné pasty a další už nepoužíváme, pouze Herbadent. A postupně to tak nějak samo předáváme i do svého okolí. Vím, že již několik přátel či známých začalo Herbadent používat. Budeme v tom pokračovat 🙂

Našli jsme vás na internetu… při hledání přírodních či homeo past. Pak už to byla jako vždy pocitová záležitost, prostě to na mě působilo (a působí) dobře. Velmi dobře.

(My se celkově jako rodina o sebe staráme a léčíme spíše přírodně, homeo …atd atd. 🙂 )

 

S pozdravem (A jen tak dál! Jste potřeba!)

 

Stanislav P.

Zobrazit nejnovější
Šárka O. a skřítci Hospodařící?6.srpen 2022

Zvolili jsme si tuto značku nejen proto, že funguje

Dobrý den přeji,

jsme dlouholetí zákazníci a uživatelé Herbadent zubních past a ústních vod. A kupujeme je jak na eshopu, tak v obchodech. Zvolili jsme si tuto značku nejen proto, že to funguje, ale je to přírodní a české, uhlíková stopa se minimalizuje a naši lidé mají práci. Velice si ceníme, že si můžeme koupit produkt bez krabičky a snížit, tak množství odpadu a vstupního materiálu.

Přejeme Vám mnoho úspěchů v další práci a i osobním životě.

 

Zobrazit nejnovější
Ivana Z. 13.7. 2022

Mezizubní kartáček Herbadent mi doporučila dentální hygienistka

Dobrý den,

mezizubní kartáček Herbadent mi doporučila dentální hygienistka, která jej použila při mém ošetření.

Konzultovala jsem s ní typy mezizubních kartáčků s tím, že u toho dosud používaného se  i přes opatrnost často kroutí a bortí drátek, což se prý u Herbadentu nestává.

Za další výhodu považuji velké množství velikostí a také vibrační funkci. V neposlední řadě mám s výrobky Herbadent (gely, masážní roztok) sama výborné zkušenosti.

Zobrazit nejnovější
Renáta B.12. července

Objednala jsem na doporučení mé dentální hygienistky.

Dobry den, dnes jsem si vyzvedla balíček. Mockrát Vám děkuji za rychle poslání, krásné balení i dárečky. Objednala jsem na doporučení mé dentální hygienistky, která mi o produktech řekla, doporučila a dala na vyzkoušení. Ještě jednou moc děkuji a určitě brzy objednám znovu. Přeji ať se Vám daří.

Zobrazit nejnovější
Miroslava V. 16.6.2022

Při dentální hygieně mi dentistka dala vzorečky mezizubního gelu

Dobrý den,

zboží jsem obdržela a jsem spokojena.

Při dentální hygieně mi dentistka dala vzorečky mezizubního gelu vaší firmy. Proto jsem o značce věděla a objednala konkrétní výrobky.

Pravidelně je teď používám po čištění, jsou příjemné, nepálí a chuťově jsou příjemně bylinkové. Roztok na dásně přidávám do zubní sprchy a násobím účinek ostatního:-)

Já jsem spokojená.

Děkuji za zájem a přeji příjemný den

S pozdravem

Zobrazit nejnovější
Martin F. 9.6.2022

Od vaší značky jsem zakoupil před cca 3mi týdny zubní pastu a ústní vodu

Dobrý den,

od vaší značky jsem zakoupil před cca 3-mi týdny zubní pastu a ústní vodu. Oba tyto produkty mi pomohly vyléčit zánět, který jsem už dlouho řešil. Proto jsem se rozhodl učinit další objednávku a tentokrát jsem vyzkoušel jinou řadu, konkrétně „Forte“. Já konkrétně jsem zaměřen hodně na přírodní produkty a z vašich výrobků tato informace vysloveně čiší, takže to je možná ten důvod čím jste mě ulovili 🙂

O vaší značce mluvím i s dalšími lidmi, nemůžu si Vás vynachválit.

Přeji mnoho úspěchů do budoucna.

Se srdečným pozdravem,

Martin F.

Zobrazit nejnovější
Kristýna N.2.6.2022

Věříme bylinkám a síle přírody

Dobrý den,

výrobky z Vaší společnosti známe zejména od našeho zubaře. Jelikož má přítel celkem problémy se zuby a jelikož v tomto ohledu věříme bylinkám a síle přírody, je používání výrobků z Herbadent jasnou volbou. Ke zkušebnímu používání vašich výrobků jsme přesvědčili i naše okolí, takže tato rozsáhlejší objednávka rozhodně neproběhla naposledy. Moc bych Vaší firmě přála, aby Vám dělala radost jako i nám a přirozeně se jí dařilo a rozrůstala se.

Recenzi na Heurece moc ráda udělím a budu se těšit na další spolupráci s výrobky Herbadent či přímo s Vámi.

 

Zobrazit nejnovější
Jitka R. 24. května 2022

O produktech Herbadent jsem se dozvěděla od dentální hygienistky

Dobrý den,

velice děkuji za milý email. Musím opravdu potvrdit, že jsem dlouho – pokud vůbec kdy – nezažila, že mi místo pasivního potvrzení objednávky přišla osobní reakce. Je to velmi příjemné, proto ani já nebudu váhat a ráda udělím hodnocení, o které mne žádáte.

O produktech Herbadent jsem se dozvěděla od dentální hygienistky, kterou pravidelně s dětmi navštěvuji a důvěřuji jí. Měla i ukázkové kartáčky Herbadent, nechala mne si na ně sáhnout a chválila kartáčky i slušnou cenu.  Dosud jsme používali všichni výhradně produkty Curaprox, bohužel ceny jsou již za hranou reálného (alespoň pro mne, neumím si představit, že jeden kartáček musí stát např.150 Kč). Zatím jsem ale neobjevila vhodnou alternativu interdentálních kartáčků…jiné produkty mají poměrně silný vodící drátek a není to ono. Ty curaprox opravdu vydrží, drátek je tenký a štětinky jemné…zvažuji vyzkoušení těch od Herbadent.

Předpokládám, že budu spokojená, zatím jsem naprosto nadšená 🙂

Přeji mnoho úspěchů a zatím velice děkuji

Jitka R.

Zobrazit nejnovější
Miroslav T.17. května 2022

Produkty Herbadent používám cca  27 let

Dobrý den,

produkty Herbadent (nyní Herbai) používám cca  27 let. Jednalo se nejdříve o masážní roztok . Poradila mi jej tehdy jedna známá a účinek byl (především díky koncentraci hřebíčkového oleje) vždy rychlý a spolehlivý.

Poprvé Herbadent nakupuji přes web, protože jsem tuto možnost dostal od kamaráda. Důvodem je sleva. Jinak bych nadále nakupoval v obchodě. Vzhledem k ceně 200 CZK/láhev ústní vody, v kombinaci s častým používáním (1 lahev na cca. 10 dní x 2 členové domácnosti), je pro mě sleva důležitá.

Ohledně marketingu – musím připustit, ze donedávna byl Herbadent, ač jej považuji za podstatné kvalitnější, než zahraniční produkty, téměř neviditelný. Bylo obtížné jej sehnat, kromě lékáren. Naštěstí nyní je i v drogeriích.

Produkty jsou kvalitní, „mimo hlavní proud“, což považuji za výhodu a od české firmy. Za mě a mé známé určitě velké plus.

Zobrazit nejnovější
Marie N.16. května 2022

Jako dárek pro svou maminku jsem zvolila set sestavený z vašich výrobků. 

Dobrý den,

děkuji za potvrzení, jsem ráda, že objednávka odešla. Znám Vaše produkty již velmi dlouho a nikdy jsem nebyla zklamána. Proto jsem i zvolila jako dárek pro svou maminku set sestavený z vašich výrobků.

U mne je jasný zdroj internet. A první setkaní s vašimi výrobky bylo v lékárnách.  Jsem velmi spokojená zákaznice a přeji Vám, ať se ve všem daří.

Zobrazit nejnovější
Lucie M.12.5.2022

Všechno pěkně na jednom místě.

Dobrý den,

výrobky Herbadent kupujeme v rodině spoustu let, většinou v lékárně. S výrobky jsme velice spokojeni, nedáme na ně dopustit, doporučujeme je i přátelům.  A protože já prodávám v drogerii, velice ráda je doporučuji našim zákazníkům (mnoho z nich mi poděkovalo při další návštěvě obchodu). Osobní zkušenost je určitým způsobem nepřenosná, ale také neocenitelná a hodně lidí na ni dá. Ano, máte vyzkoušeno, dám na vás.

Sama prodávám ,nebo možná právě proto, nebaví mě běhat po různých obchodech, lékárny, drogerie  a všude dostat jen něco z vaší nabídky. Proto jsem zvolila e-shop objednávku všechno pěkně na jednom místě, úspora času, krásný výběr, objednám z pohodlí domova a balíček mi přinesou až ke dveřím ,žádné fronty.

Další a velice podstatná věc, která rozhodla o mé objednávce:  v dubnu jsem byla jako doprovod na For Beauty – veletrh kosmetiky. Stánek Herbadent mi úplně učaroval. Čím? Přístupem, ochotou a informovaností lidí, co tam pracovali. Lidé okolo kupovali dekorativní kosmetiku, krémy a laky na nehty, já nadšeně kupovala zubní pasty, gely na dásně, sirupy z bylin a kartáčky…

Zobrazit nejnovější
Petra P. 7. května 2022

Kartáček jsem začala používat a velmi mi vyhovoval

Dobrý den,

děkuji za zprávu i za zboží, jsem velmi spokojená. Kartáček Herbadent jsem dostala před Vánocemi od své paní zubařky, když jsem byla na dentální hygieně. Hned jsem ho začala používat a velmi mi vyhovoval, proto jsem si ho znovu objednala.

Děkuji, mějte se hezky, ať se daří.

Zobrazit nejnovější
Vlasta U. 6. května 2022

Bylinný roztok mě naprosto učaroval

Dobrý den,

před časem jsem si na doporučení tuším na portálu emimino koupila od Vaší značky bylinný roztok na dásně, který mi naprosto učaroval, protože po jeho použití mě do dvou dnů naprosto přestal bolet klubající se zub moudrosti načež jsem se o Vaší značně dočetla víc a zkusila objednat i další produkty. Při výběru dalších produktů z Vaši značky jsem se pak již inspirovala portálem heureka, kde na ně byla samá chvála 🙂

Ať se Vám nadále daří, děkuji za Vaše produkty.

 

 

Zobrazit nejnovější
Marie D.22.4.2022

Ústní vodu Herbadent používám více jak 10 let

Dobrý den,

objednávku jsem si včera přinesla domu ze Zásilkovny velmi hezky zabalenou, dcera kromě kartáčku využije i krabici na své poklady.

Ústní vodu Herbadent používám více jak 10 let na doporučeni své zubařky.

Velice dekuji, určitě zůstanu „věrná“ Vaší značce, je vynikající!

 

Zobrazit nejnovější
J.P.10. 4. 2022

Zaujala mne pozitivní recenze

Dobrý den,

objednala jsem si železité víno dle vaší nabídky na internetu. Zaujala mne pozitivní recenze vašich zákazníků, dodávka bez ceny dopravy a výhodná cena za 1litr.

Byla jsem spokojená s rychlým dodáním do druhého dne.

Děkuji za vzorky zubní pasty a kartáčku, kartáček je výborný, určitě ho doporučím svým známým.

S pozdravem J.P.

Zobrazit nejnovější
Pavel B. 6.4.2022

Úplně první Herbadent ústní vodu

Vážená paní,

velmi mě těší váš zájem o spokojenost jednotlivých klientů, to se dnes nevidí často. Úplně první Herbadent ústní vodu mi manželka někdy před dvěma roky koupila jednou v „dm“ku a od té doby již jinou nepoužívám. Ale protože je hned vykoupena, tak jsem se rozhodl, že využiji vašeho e-shopu. Také můj zubař mi vaše výrobky doporučil. Mám rád přírodní produkty a myslím, že mají na můj, dnes již chatrný, chrup blahodárný vliv. Proto jsem si zakoupil i váš gel, lůj na rty a zubní kartáčky, aby toho bylo víc a bez chození do obchodu. Doposud jsem s vašimi výrobky velmi spokojen a děkuji za ně.

Pěkný den přeje Pavel B.

Zobrazit nejnovější
Dana J.4.4.2022

Doporučovala Herbadent svým pacientům s dobrým výsledkem

Dobrý den,

protože mám vaše výrobky, potažmo vaší firmu ráda, odpovídám na vaší otázku – má maminka byla stomatochirurg a při některých problémech doporučovala Herbadent svým pacientům s dobrým výsledkem.

Když mi před pár lety začaly problémy s dásněmi (opakované záněty), vyzkoušela jsem mnoho věcí.

Dokonale zabrala až kombinace Herbadent a silikonový kartáček.

Takže čištění zubů 2-3x denně (jak jemným tak silikonovým kartáčkem) a alespoň jednou denně čistit mezizubní prostory nití anebo mezizubním kartáčkem mi vyléčily letitý problém 🙂

Omlouvám se za delší odpověď, ale chtěla jsem s ohledem na váš zájem vypsat důvod objednávání vaší zubní pasty.

Mějte se hezky a ať se vám daří!

 

Zobrazit nejnovější
Táňa H.31.3.2022

Jeden z nejlepších výrobků na trhu

Dobrý den,

dnes jsem koupel vyzvedla a rovnou použila ?. Je fantastická, jeden z nejlepších výrobků na trhu. Hned jsem objednala mátu a citrónovou trávu.

Zelené kartáčky mě potěšily, přesně takové potřebuji. A ta malá kačenka mě dostala úplně. (Mám dvě ze SIKA, takže je do party jak dělaná.)

Na HEURECE jsem si vytvořila profil a recenzi odeslala.

Myslím, že při masivnější kampani byste zválcovali český trh. Každopádně Vám to přeji, kvalita se dnes těžko hledá.

Zobrazit nejnovější
Eva M.30.3.2022

Lokálnost, udržitelnost, příznivá cena.

Dnes jsem balík převzala, děkuji. Krásně zabaleno, dojem dělá skvělý 🙂

Moje zkušenost s Herbadentem začala na festivalu Evoluce 2019, od té doby jsem ho kupovala vždy, když se naskytla příležitost. Před koncem roku jsem objevila i stánek v Novém Smíchově a vyzkoušela první kartáčky, pomádu na rty. Touto první objednávkou bych ráda začala tradici kupovat zubní péči výhradně u vás. Důvody jsou jasné. Lokálnost, udržitelnost, příznivá cena. Herbadent mě tedy přitáhl zcela “organicky” a dál ho kupuji kvůli dobrým zkušenostem.

Zobrazit nejnovější
Dana K.20.3. 2022

Váš roztok bereme s sebou i na dovolené

Dobrý den,
roztok na dásně Herbadent používám na radu mé tehdejší stomatoložky (která už je v důchodu) alespoň 15 let.
Na podzim jsem měla problém s dásní a navštívila Mudr. Královou v Litomyšli. Ta mi dala vzorek bylinného gelu Herbadent, vzorek zubní pasty Herbadent a zdála se mi trochu překvapená, že znám a používám roztok na dásně Herbadent. Také mi dala kartičku s kódem na slevu ve vašem internetovém obchodě.
Kartičku jsem odložila a vzpomněla si na ni až teď, kdy se problém s dásní zase objevil. Ale díky roztoku na dásně, který máme stále doma, bereme si ho s sebou i na dovolené a používá jej i můj manžel, už jsem OK.
Do balíčku, který jsem si u vás objednala, jste přidali zubní kartáčky zdarma, hned jsem jeden vybalila a jsem s ním VELICE spokojená.
Děkuji za vaši péči a fungující a pomáhající výrobky.
Dana K.

Zobrazit nejnovější
Iveta M.20. 3. 2022

V rámci restartu životního stylu jsem si nakonec koupila celou sadu produktů

Dobrý den,

musím říci, že objednávka byla dodána bleskově a že tak dobře připravenou a zabalenou zásilku jsem už dlouho neviděla, pokud vůbec někdy:-) Pozitivní recenzi Vám napíšu ráda.

K objednávce samotné jsem se dostala postupně. Před lety jsem si v lékárně koupila roztok Herbadent na problémy s dásněmi, který se mi osvědčil. Upřímně už nevím, jestli to bylo na doporučení paní lékárnice, nebo po přečtení článku v novinách či časopise. V průběhu času jsem viděla plakát v čekárně u zubaře, díky kterému jsem zjistila, že Herbadent má kompletní sadu produktů pro péči o zuby a dásně. Nedávno jsem pak četla na internetu článek o potenciálně problematických, nebo přímo škodlivých složkách zubních past a na základě toho jsem začala hledat pastu, která by takové složky neobsahovala. I v kontextu toho, že se mi v posledních letech osvědčily produkty českých firem, které se ukázaly být daleko lepší než produkty zahraničních společností, jsem si vzpomněla na Vás. V rámci restartu životního stylu jsem si nakonec koupila celou sadu produktů s výjimkou roztoku, který doma ještě mám.

Zobrazit nejnovější
B. Bukáček7. 3. 2022

Děkuji za psaníčko

Lahvička Herbadentu patřila vždy k vybavení domácnosti. Spolehlivě řešila drobné aftíky, jak šel čas, zvládala i otlaky chrupu třetího věku. Při tenčících se zásobách stačilo zadat „produkty Herbadent“ a byl jsem na Vašem e-shopu. Zaujala nabídka bezkrabičkové volby, potvrdila doprava zdarma.

Přeji hezký den, plný obchodních úspěchů

Zobrazit nejnovější
Martina T.17.2.2022

Začala jsem používat ústní vodu jako pleťovou vodu a zbavila jsem se protivného ekzému v obličeji, se kterým bojuju několik let.

Musim rict, ze uplne vse kolem Herbadentu me mile prekvapuje…

V prve rade vyrobky samy o sobe-ktere opravdu funguji! Kdysi jsem videla v Herbari v Ceske televizi rozhovor o vasi firme. A kdyz jsem jednou sla v drogerii kolem regalu se zubnimi pastami, tak mi oci padly na bylinny roztok na dasne…jeee to je ta firma z Herbare…tak zkusime to na ty afty a zanety u me 5lete Marusky ?

Ucinkem jsem byla nadsena…a tak netrvalo dlouho a zabrouzdala jsem na vase stranky a objednala na zkousku zubni pastu i ustni vodu a uz nezkousim nic jineho, zustavam vam verna ? Cela rodina je z Herbadentu nadsena! A neco vam prozradim – zacala jsem pouzivat ustni vodu jako pletovou vodu a zbavila jsem se protivneho ekzemu v obliceji, se kterym bojuju nekolik let. Takze ono to vazne funguje ?

Moc me potesil darek ve forme kartacku na zuby a vzorecek gelu. To je dobry tah na branku a opravdu mam chut na dalsi objednavku ?

Nadsena jsem byla taky z baleni – zadna bublinkova folie – ale kus prirody, ktery vyuziju na jarni dekoraci ?

No a v neposledni rade je moc mily tento vas e-mail….

Proste fakt paradni marketing od A do Z….

Moc vam fandim, jste uzasni!

PS: A kdybyste uvazovali o vyrobe jeste jinych kosmetickych vyrobku z bylinek a bez zbyzecne chemie (jako treba sampon, mydlo…) tak budu mezi prvnimi, kdo koupi ??

Zdravi Martina Turonova, milovnice bylinek a verna fanynka Herbadentu

Zobrazit nejnovější
Helena D.

Děkuji za Váš přístup k zákazníkům a za zajímavé nabídky

Přeji pěkný den.

Paní Lazorková ze ♥️ děkuji za Vaši péči a za objednávku, kterou jsem právě obdržela. Též děkuji za dárečky navíc a krásné balení celé objednávky.

Myslím si, že budu stálý zákazník a tímto způsobem budu obdarovávat své blízké.

Zubní pastu Herbadent znám díky homeopatii, kterou v rodině používáme už pár let a díky jejímuž složení jde používat právě při užívání homeopatik.

Velmi ráda Vám budu dělat reklamu a předávat své zkušenosti s Vašimi výrobky dalším zákazníkům.

Děkuji za Váš přístup k zákazníkům a za zajímavé nabídky.

Jakožto člověk pohybující se léta v obchodě si velmi vážím vřelého vztahu k zákazníkům, což bývá někdy dost obtížné.

Těším se na další objednávky.

 

Zobrazit nejnovější
J. Kvapilová

Vaším zákazníkem určitě zůstanu!

Vaše výrobky pochopitelně znám, ještě od doby, kdy se běžně prodávala zubní pasta Herbadent! Jinak vonné esence do vířivek jsem již v minulosti kupovala prostřednictvím lékáren na objednávku. Nyní jsem absolvovala wellness a vzpomněla jsem si na Vaše esence, tak jsem si u Vás objednala! Byla jsem překvapená úžasnou rychlostí a spolehlivostí dodávky! Vaším zákazníkem určitě zůstanu!

Zobrazit nejnovější
Petra B.3.2.2022

Doporučení od dentální hygienistky

Funkci Vašeho výrobku mi názorně v mých ústech předvedla dentální hygienistka z Ostravy Třebovic, paní Kuchařová.

Po pár týdnech váhání jsem pochopila, že běžně (i ty lepší) mezizubní kartáčky nedosáhnou takového efektu jako ten Váš. Navíc velice snadno.

 

 

Zobrazit nejnovější
Jana R.1.2.2022

První pasta, která vůbec nepálí. 

Balíček dnes dorazil. 
Hned jsem vyzkoušela všechny pasty, kartáčky i sirup. Syn, který má právě kašel řekl, že sirup je skvělý a chutná jako javorový :-).

O Herbadentu vím už poměrně dlouho a to z pořadu Herbář.

A dále, nejmladší syn (2 roky) má problémy se zuby a nechce žádnou pastu, jelikož ho skoro všechny v puse pálí nebo mají hnusnou chuť.
Vaše pasta je první, která ho vůbec nepálí.

Mimochodem, Vaše kartáčky jsou úžasně měkké a jemné.

Zobrazit nejnovější
Karolína Praha20. ledna 2022

Elektrický mezizubní kartáček mě moc nadchl

Dobrý den,

objednávku jsem učinila na základě návštěvy zubní hygieny u pí. Smalikové Mesjarové v Brandýse, kde jsem si mohla elektrický mezizubní kartáček vyzkoušet a moc mě nadchl. Dokonce až natolik, že jsem svým vyprávěním zaujala kolegu v práci a objednala jsem jeden i pro něj 🙂

 

Zobrazit nejnovější
Martina K.Prahalistopad 2021

Značka Herbadent a její produkty, především bylinná ústní voda, mne provází celý můj život.

Používala ji jak moje babička, tak maminka a když jsem byla v 80. letech minulého století malá holka a trpěla na afty, byla to jediná věc, která mi je dokázala vyléčit. A to opravdu bez nadsázky. Paměť mi tento víkend ještě osvěžil díl Herbáře v české televizi, kde byl krásný rozhovor s panem Smažíkem. A jelikož jsem se já a moji blízcí rozhodli již před nějakou dobou nakupovat a podporovat primárně české lokální výrobce a firmy, bylo o nákupu rozhodnuto. Výrobky jsou totiž určeny již i pod stromeček. Pasta, kterou jsem od Vás dostala navíc jako dárek mi také udělala radost.

 

Zobrazit nejnovější

Značku Herbadent znám od mala. Maminka vaší tinkturu používala velmi často, mívala problémy s dásněmi.

Používali jsme ji vlastně celá naše rodina.Vím, že fungovala. Její chuť je dost hořká či trpká, ale i my děti, jsme ji používaly.

V současné době máme zkušenost s vaší ústní vodou. Dcera trpí na afty a nemůžeme je ničím „porazit“. Dcera skončila i na zubní pohotovosti a právě tam nám dala paní doktorka doporučení, ať zkusíme Herbadent. Vaše sada na afty mě zaujala, a tak ji zkusíme. Dala nám taky kartičku s kódem, který jsem ráda použila a věřím, že ještě použiji.

Při léčení nemocí také rada využívám darů přírody. Věřím, že ve spojení, se samoléčebnými schopnostmi těla, dobře fungují.

Také jsem viděla vašeho pana majitele, v televizi, a především jeho nadšení pro svoji práci a pomoc druhým. I to mne ovlivnilo ke koupi vašich produktů.

Zobrazit nejnovější
Jana S.Kopřivniceříjen 2021

Koukala jsem se v tv na benefiční koncert pro Světlušku a tam Váš p. ředitel říkal, že máte svítící kartáčky :-)

Hned mě napadlo, že to bude bezva dárek, a že tak zabiji dvě mouchy jednou ranou. Přispěji na dobrou věc, a rodina dostane užitečný dáreček. Takže u nás všichni dostanou na Mikuláše i Váš svítící kartáček 🙂 Vaši nabídku znám a pravidelně si kupuji ústní vodu a gel.

Zobrazit nejnovější
Alice K.Praha 10říjen 2021

Objednala jsem si víno MALTOFERROCHIN, již jednou jsem jej užívala, při špatném krevním obrazu.

Již léta používáme výrobky Herbadent (zubní pasty, ústní vodu, apod.), kvůli přírodnímu složení. Proto při zhoršení krevního obrazu bylo víno mojí první volbou, než budu muset užívat jiné léky. A jestli stále i tak výborně chutná, bude to dvojnásobná radost.

Zobrazit nejnovější
R. NováčkováHabartovříjen 2021

Výrobky Herbadent používám několik let a jsem s nimi velmi spokojená.

Obvykle jsem si to, co mi chybělo, dokoupila v lékárně. Poslední dobou, ale raději nakupuji na internetu a především rovnou u výrobce. A tak jsem nakupovala i u Vás. A bylo to správné rozhodnutí, protože jinak bych nevěděla, že kromě výrobků pro ústní hygienu, máte i bylinné koupele, které mě opravdu nadchly.

Zobrazit nejnovější
V. KuželBrnozáří 2021

Masážní roztok Herbadent byl u nás doma, když jsem byl v osmdesátých letech kluk, tradiční lék na dásně a zuby.

Úplně náhodou jsem někdy na začátku léta viděl zubní pastu Herbadent u kamaráda. To mne zaujalo a udělal jsem první objednávku – tenkrát přes nějakou lékárnu. Zubní pasty a ústní vody se mi osvědčily, vyhovuje mi chuť a tak nějak chci věřit, že bylinky taky pomáhají. Když jsem první objednávku spotřeboval, dal jsem si Herbadent prostě vyhledat a objednal u Vás.

Zobrazit nejnovější
N. BeránkováKamenický Šenovzáří 2021

Zaujala mě Vaše spolupráce se Světluškou a Váš nápad na svítící zubní kartáček (ten zaujal dcerku 5let)a mě všehovšudy také.

A jelikož jeden zubní kartáček pro tři lidi opravdu nestačí, objednala jsem u Vás, abychom měli všichni. Protože mám tři zubní implantáty, musím se k nim chovat hezky a protože nemám ráda mentol a matu, používám Vaši homeopatickou zubní pastu, je fajn. Manžel má normální Herbadent pastu a dcera také svoji. Děkuji za Vaše výrobky.

Zobrazit nejnovější
J. ProkopováVejprnicezáří 2021

Již potřetí jsem si objednávala zboží u Vaší firmy a stále nepřestávám žasnout nad Vaší vstřícností s jakou komunikujete se zákazníkem a rychlostí vyřízení (středa večer má objednávka, pátek dodání).

Téměř všechny potřebné nákupy řeším on-line, neboť se nacházím v seniorském domě a převážně na lůžku a Váš přístup je ojedinělý. Díky Vám za vše a mohu slíbit, že budu šířit svoji chválu.

 

Zobrazit nejnovější
A. CihlářováVětřkovicesrpen 2021

Jelikož jsem měla zrovna problémy s dásněmi, tak jsem si zajela do města Opava do lékárny v Globusu pro nějakou medicínu na léčbu dásni.

Našla jsem v regálu, kde mají přípravky na zuby poslední “ Bylinný gel na dásně „. Tak jsem si ho koupila, po příjezdu domu jsem vyleštila zuby a gel aplikovala na krček zubu a dáseň. Zanedlouho jsem cítila velkou úlevu od bolestí. Jsem s těmito výrobky s bylin velice spokojená a nadšená .

Zobrazit nejnovější
I. VaculovičováZlínsrpen 2021

Pasta se mi zalíbila hned v obchodě. Mám ráda přírodní a bylinné věci. Nehledě na to, že mě zaujal krásný obal.

Zboží bylo doručené v podstatě ihned. Krásně zabalené. Šlo vidět, že se opravdu snažíte a děláte to, jak to říct, s „láskou“. Perfektní. Krásné. Otevření balíčku bylo moc milé a udělalo mi to radost, že to není jak skoro ze všech e-shopu naházené na jednu hromadu. Váš balíček mě opravdu mile překvapil a moc potěšil. Jinak, pastu jsem zatím vyzkoušela „tu“ v zeleném obale. Na to, ze nemusím nepěnivé pasty, tahle mě nadchla. A budu objednávat nadále. Samozřejmě jsem hned předala recenzi dal. A řekla to i všem kolegyňkám v práci. Moc Vám děkuji, byl to sice jen balíček z eshopu, ale pro mě to znamenalo mnohem víc. A to, že neberete lidi jen jako zákazníky, neodfláknete to, jen za účelem zisku. Ještě jednou děkuji. A doufám, že se vám podaří to co chcete a co máte v plánu. Držím palečky a moc vám to přeji.

Zobrazit nejnovější
Kašpárková H.Studénkačervenec 2021

Děkujeme za rychlé vyřízení objednávky a následně i bleskové odeslání.

Vaši nabídku (reklamu) jsem zahlédla během procházení na FB. Nějakou dobu jsem pro sebe, manžela i děti sháněla kvalitní zub. kartáčky a hlavně jemné a šetrné k dásním.
Než cokoliv vyzkouším, potřebuji pročíst recenze a ty byly opravdu dobré. Takže jsme neváhali a objednali.
S výběrem zub. kartáčků Herbadent jsme velmi spokojeni. Jsou SUPER ☺️
A teď ani nemusím děti do čištění zubů nutit. Prý to s nimi jde tak nějak samo ?
Ještě jednou děkujeme a ať se vám daří ?

Zobrazit nejnovější
E. TrčálkováBřezno u Mladé Boleslavičervenec 2021

Děkujeme za zaslání voňavého s láskou chystaného balíčku Herbadent.

Po otevření balíčku se naše 2 letá dcerka začala přehrabovat ve zboží a ukazovat, komu jaký kartáček a zubní pasta vlastně patří a o to raději si chystá kartáček k čištění zoubků a vlastně chystá kartáček mě i mužovi. 🙂 zatím ji do ústní hygieny nemusíme vůbec přemlouvat. Dokonce se ani nebojím, když začne pastu Herbadent opravdu „ochutnávat“ a přičichávat, je to vážně sranda 🙂 Nejvíc ji však baví rozeznávat kartáčky podle barevných „čudlíků“ komu jaký kartáček vlastně patří, za což velmi děkuji, výborný nápad a zlepšovák 🙂 Já miluji tu vůni bylin, lehkost a naprostou nenásilnou „nedráždivost“…

Objednávku jsem realizovala takto: můj skoro manžel, byl u svého stomatologa na kontrole a dostal od něho kartičku na které byl několika místní kód se slevou na nákup zboží na vašich stránkách. Neváhala jsem a v klidu z domova nakoupila aktuální potřeby. Ráda využívám těchto náhodných slev a možností. A dcerka pak o to raději rozdělává balíčky od kurýra či od doručovatelek.

Zobrazit nejnovější
L. VlčkováJirkovčervenec 2021

Na základě recenzí, jsem si otevřela vaší internetovou stránku, kterou jsem prošmejdila. ?

Vzhledem k tomu, že je pro mě koupě zubního kartáčku, v kamenných prodejnách (drogeriích či marketech) téměř nadlidský výkon, jelikož výběr moc nemají, a když mají tak mi to přijde zbytečně předražené. Tudíž jsem se rozhodla vyzkoušet zubní kartáčky od vás, ne jen že nabízíte super soft či soft, tak hlavně to je i za velmi dobré peníze, což mě přesvědčilo je zkusit. K tomu jsem vzala i zubní pasty, jelikož jsem na ně byla zvědavá. A gel na dásně, který je též velmi příjemný. Balíček je tedy od pátku doma, a hned jsme museli vyzkoušet. A samozřejmě to splnilo mé očekávání. Za dobré peníze mám co vždy vyhledávám. Navíc děkuji za dáreček k objednávce, bylo to moc milé. K vaší společnosti, se vrátím hned jak budu zase potřebovat kartáček či pastu. A možná zabrousit i do jiného odvětví vašeho sortimentu. Děkuji

Přeji hezký den

Zobrazit nejnovější
B. ŠmudlaKarlovy Varyčerven 2021

Mám již zkušenost se zubní pastou „HERBADENT bylinná zubní pasta“, kterou jsem obdržel jako dárek v Alžbětiných Lázních v Karlových Varech.

Protože jsem zastáncem bylinných preparátů (před chemickými – pamatuji 70-tá léta, kdy chemie byla celosvětově tou jedinou spásnou cestou lidstva) objednal jsem pasty čistě bylinné a kartáčky ve třech tvrdostech pro vyzkoušení.
Doposud jsem používal kartáčky Curaprox se kterými ty Vaše mohu porovnat a závěr je pro mne, ale i Vás jednoznačně pozitivní.
Do budoucna tak budu Vaším věrným klientem.

Zobrazit nejnovější
J. KrafčíkováČeské Budějovicečerven 2021

S elektrickým mezizubním kartáčkem jsem zatím velice spokojená.

Velice dobře se používá, na rozdíl od klasických je rukojeť dostatečně dlouhá a mě to velmi vyhovuje. Trochu jsem měla obavy z vibrací, že budou rušivé, ale jsou velmi jemné a nijak nepříjemné. I přes trochu vyšší cenu, koupě nelituji. Používám v kombinaci s gelem.

Gel je také velmi příjemný na dásně, má chuť  „herbadentovskou“, což mi velice vyhovuje a je i účinný na dásně. Víte, já už jsem v kategorii těsně 60 plus a Herbadent jsem používala jako studentka při problémech s dásněmi na masáže, což mi tehdy zubařka doporučila. A tak nějak s tím „vaším“ Herbadentem stárnu, používám v intervalech stále a nedám na něj dopustit. Byla jsem moc ráda, že po revoluci značka nezanikla a je hlavně česká. Přeji vám, aby se vám dařilo, fandím vám.

Zobrazit nejnovější
M. SklenaříkováBrnoprosinec 2020

Elektrický mezizubní kartáček HERBADENT jsem dostala k Vánocům.

Prostory mezi zuby jsem si čistila mezizubní nití, ale tento váš výrobek nemá konkurenci.
Mezizubní kartáček je velmi příjemný a pro mně ocenitelný z důvodu led světla, které mi umožňuje lépe kontrolovat a perfektně vyčistit prostory mezi jednotlivými zuby. Sada obsahuje několik nástavců, které každý z nás využije. A v neposlední řadě velmi oceňuji mezizubní gel po kterém mám příjemný pocit čistoty v ústech.
Opravdu všem doporučuji.

Zobrazit nejnovější
I. JakoubkováSmržovkakvěten 2021

Dobrý den, značku Herbadent znám již spoustu let.

Jen jsem znala z vašich výrobků pouze tinkturu. Používala jsem ji hlavně na afty.

Před nedávnem jsem ji doporučovala kolegyni v práci, a jak jsem ji hledala na netu, našla jsem, že máte i další výrobky, kartáčky a pasty.

Desítky let jsem používala zubní pastu Elmex ( na doporučení zubařky), ale teď budu používat Herbadent, jsem nadšená!!!

A Herbadent na mě vykoukl na Instagramu, tak i teď vím, že máte svůj e-shop,kde jsem udělala objednávku, protože byla akce 1+1.

 

Zobrazit nejnovější
M. FreyováPraha 4červen 2021

Už je to pár let, co jsme měli to štěstí a navštívili jsme váš den otevřených dveří.

Dodnes mám v sobě vzpomínku na vůni, která se line celým prostorem v „srdci“ vaší firmy. Sama mám stále vaše výrobky po ruce. Kartáčky, gely, pasty a už na ně přešly i moje dospělé děti a nyní se jich dožadují vnoučata. Moc vám fandím, ať se vám na trhu daří.

 

Zobrazit nejnovější
Renáta C.Miroslavkveten 2021

Dle doporučení stomatologa používám cca 15 let pouze jemné kartáčky, ale ty, které jsem kupovala v drogeriích, mi nijak zvlášť žádný nevyhovovaly.

A vyzkoušela jsem opravdu hodně značek. V AK Dentu mi paní doktorka doporučila Váš zubní kartáček s ultrajemnými vlákny a jeden mi dala před Vánoci na vyzkoušení. Musím říci, že lepší zubní kartáček jsem doposud neměla a je naprosto úžasný! Vyhovuje mi menší hlava a vlákna, i přes to, že jsou jemná, vyčistí zuby krásně. Za sebe říkám, že lepší není. Objednala jsem i pro maminku, ta preferuje střední tvrdost a pro přítele, který nejraději používá tvrdé, takže uvidíme na jejich reakci, ale věřím, že i oni budou spokojeni. Jsem ráda, že na českém trhu existují Vaše výrobky!

Velmi Vám děkuji za odeslanou objednávku, moc se těším, až dorazí a budu mít opět svůj oblíbený kartáček 🙂

Do budoucna určitě budu objednávat dál.  Přeji Vám, ať se daří a máte hodně spokojených zákazníků jako jsem já.

Zobrazit nejnovější
Petra Š.Prahakvěten 2021

Zrealizovala jsem tuto objednavku na zaklade zkusenosti…

…doporuceni gingivalneho roztoku v lekarne kvuli aftu a doporuceni bylinneho gelu na zanet dasne u zubarky. Celkove navic uprednostňuji ceske a slovenske výrobce a bylinky. Takze idealni spojeni ?

Zobrazit nejnovější
Lída P.Moravské Budějoviceduben 2021

Vaše produkty jsem našla úplnou náhodou na Facebooku

Již dlouho zvažují koupit si el. mezizubní kartáček. Koupila jsem ho synovi, následně rodičům …no a teď konečně sobě. Už se těším a ráda jsem Vás podpořila, a podpořím, pokud splní mé očekávání ?.

Zobrazit nejnovější
P. SynkováPardubiceduben 2021

Ráda dávám přednost přírodním a také českým produktům.

A proto jsem si našla pastu na internetu a poté si ji kupovala v lékárnách Dr.Max. Nyní jsem velmi časově vytížená a proto jsem zvolila objednání přes Váš e-shop. Pasta mi moc vyhovuje, chutí a vůní mi připomíná jeřabinkový kompot mé maminky i babičky a moc se na ni vždy těším :o)

Zobrazit nejnovější
Helena K.Plzeňduben 2021

Tíhnu k bylinkám a tak mě vaše produkty zaujaly na první pohled před pár lety v lékárně. Od té doby pravidelně nakupuji.

Ted zkusíme poprvé i Vaše pěnivé koupele. Doma se také snažíme řešit množství odpadu, a tak mě potěšila možnost zakoupit zubní pasty bez krabiček a ústní vodu koncentrát, kterou nyní také zkusíme poprvé.

Teď mám doma miminko, a tak s nim jdu radši do přírody než do obchodu a nakupuji online, proto jsem si vyhledala Váš eshop a nakoupila přímo… a říkám si proč jsem to nedělala už dávno :). Krásně zabalený balíček bez plastových bublin mě potěšil.

Zobrazit nejnovější
Z. KortusováStachyduben 2021

O Herbadentu jsme se s manželem dozvěděli před rokem u naší zubní hygienistky.

Manžel dříve trpěl hrozně na afty, nejprve jsme začali používat bylinou vodičku na dásně, později i Homeo pastu na zuby a už jinou nechceme. Nyní už také doporučujeme dále protože jsme velice spokojeni.

Děkujeme za produkty, pokračujte v této dobré práci.

Zobrazit nejnovější
P. NovotnáRaspenavaduben 2021

Objednávka dorazila v pořádku, rychle a skvěle zabalena. Jsem nadsena ?

Zubní pastu Herbadent mi doporučil Můj zubní lékař. Poprvé jsem ji zakoupila v lékárně a byla jsem maximálně spokojena s produktem. Poté jsem už hledala na internetu.  A našla Vaše stránky.  Proto jsem neváhala u vás objednat i pro dceru. A nebylo to určíte naposledy. Rada vás doporučím  ostatním.

Zobrazit nejnovější
Radka ŠMoravský Písekduben 2021

Jsem velice nadšená z vašeho postoje k zákazníkům a kvality výrobků.

Krásná potištěná krabice, s velice uspokojivým otevíráním (odtrhávání proužku kartonu na krabici), nádherně uvnitř vystlané v krásné vystýlce. A to jsem ještě vůbec nezmínila průvodní dopis s osobním oslovením na úvod, dále také nádherné balení výrobků. Ale není to jenom o tom, že výrobky krásně vypadají, je to také o tom jak fungují, jak jsou účinné. Sama s vašimi výrobky teprve začínám, ale kolegyně v práci Vás jenom doporučovali a mají s Vámi dlouhé zkušenosti.

Jinak k vaší otázce na jaký popud jsem realizovala moji objednávku. Bylo to na doporučení mojí zubní hygienistky (zubní ordinace: Soukromá zubní ordinace MUDr. Pavla Nesrstové v Uherském Hradišti), ale jak již jsem zmínila výše, doporučení jsem také dostávala od kolegyní z práce. Určitě jste si mě kvalitou získali a budu se těšit na další objednávky realizované u Vaší společnosti, snad bude vaše kvalita stále stejná, ne-li lepší.

Zobrazit nejnovější
Pavla H.Černotínduben 2021

Vaše produkty používám, protože mě zbavily zánětu dásní.

Myslím si, že jsou velmi velmi šetrné a chuť bylinek osvěžující… Zamilovaly si ji i moje děti (kluci 8 a 5let), ten mladší dokonce gel i jí, tak snad je vše nezávadné 😀

O vašich výrobcích jsme se dozvěděla od paní dentistky, kterou jsem před rokem začala navštěvovat… Ta mi na zánět v dutině ústní doporučila konkrétně produkty řady Herbadent originál.

První produkty jsem nakoupila přímo v ordinaci..

Velmi oceňuji nákup na vašich stránkách s dopravou zdarma… Velmi si této služby, z vaši strany, vážím a věřím, že mě přiměje k dalšímu nákupu.

Zobrazit nejnovější
Lenka I.Česká Lípaúnor 2021

Dobrý den, vaše produkty na péči o zuby a dásně používám dlouho.

Teď zkouším pěny a vína na degustaci. Za moji rodinu super a dál lidem doporučuji a oni kupují a jsou nadšeni jako já. Vypíchnu gel – všechno v puse zahoji během noci?????.

Zobrazit nejnovější
Marie V.Nová Ves u Oslavanúnor 2021

Dobrý den, přípravek HERBADENT používala už moje maminka a babička.

Při bolesti zubů jsem roztok ještě v jiném balení používala i já. V lednu jsem onemocněla a udělali se mně afty v puse, tak jsem si vzpomněla na starý známý HERBADENT. Až mi bylo lépe, tak jsem si Vaši nabídku vyhledala na netu a raději preventivně objednala přípravky, které jsou více cílené na můj problém.

Zobrazit nejnovější
Jiřina L.Brnoúnor 2021

Kdysi mi můj zubař doporučil tinkturu Herbadent. Cenila jsem si toho, že jde o bylinný přípravek.

Ovšem nejdůležitějším přínosem pro mě bylo naučit se správně si čistit zuby a docházet na zubní hygienu. Nyní po stomatologickém zákroku mi lékařka doporučila krém s chlorhexidinem. Tak jsem si na internetu našla produkt od povědomé značky.

Zobrazit nejnovější
Tereza M.Rudnáúnor 2021

Vaše kartáčky jsem si objednala na základě doporučení dentální hygienistky.

Kartáček mi velmi vyhovuje. Myslím, že je daleko lepší než hodně doporučované kartáčky značky Curaprox. Také mám velmi dobré dlouholeté zkušenosti s vaším masážním roztokem na dásně.

Zobrazit nejnovější
Monika N.Prahaúnor 2021

Již několik let používám vaši ústní vodu a rozhodla jsem se vyzkoušet i další produkty.

Vaše značka se mi líbí, protože je to česká firma, produkty nejsou umělé, máte hezké obaly a rozumné ceny, propagace je nenásilná. Myslím si, že nejlepší reklamou je kvalita a tu za mě splňujete na jedničku.

Zobrazit nejnovější
Věra N.Velké Kuněticeleden 2021

Už Vám mohu napsat, protože jsem odzkoušela, že pastu i ústní vodu snesu.

Jsem na hodně věcí alergická, tak musím být opatrná – to nic neznamená, že je to přírodní. Já třeba nemohu domácí med, ale jen kupovaný v obchodě. Nesmím zelenou zeleninu atd. Tedy zpět k výrobkům – je to úžasné. Já si zas ráda čistím zuby!!!!! Před tím to pro mne bylo trápení – ty pasty mi zvedaly žaludek a stejně jsem neměla pocit dost dobře vyčištěných zubů. Teď cítím tu čistotu a svěží ústa ještě než dokončím očistu. I v televizi, hned jak jsem zahlédla na obrazovce váš název, tak jsem si vzpomněla na dětství. Vím, že pastu používali babička a dědeček. Tak jsem si řeka, že to bude výborné. A také je.

Zobrazit nejnovější
Josef H.Velké Karloviceleden 2021

Cítím se vlastencem naší přírodní krásy a českých rukou. A proto již delší dobu když něco chci tak první hledám české výrobky.

Na vás jsem právě narazil při brouzdání po netu. Byl to archiv pořadu čt1 Herbář. Vaše výroba mě zaujala. Po zhlédnutí do 5 sekund jsem našel vaše stránky a ihned objednal. Nevím čím to je ale již několikrát jsem se přesvědčil že české věci jsou kvalitnější než cizí a více jim důvěřuji. Dnešní doba je samá chemie a náhražka což mi vadí. Ale je to věc názoru , peněz, a podle toho o jakou věc samozřejmě jde.

Zobrazit nejnovější
Jana V.Prahaleden 2021

Můj manžel navštívil stomatologa, který mu zjistil počínající zánět zubů a já dostala za úkol pořídit nějaký přípravek, který by pomohl při léčbě.

Hledala jsem na internetu něco vhodného, nabídka byla skutečně velká, těžko si vybrat.  A pak jsem si vzpomněla na výrobek Herbadent, který provázel moje dětství, vždy u nás lahvička ležela v koupelně na poličce, užívala jí maminka i táta, pamatuji si na příjemnou vůni. Tak jsem objednala, doufám, že je to ten stejný Herbadent:-) Moc mě potěšila i možnost koupit kartáček na zuby a levandulovou koupel, na tu se moc těším. Na levanduli jsem závislá:-)))

Zobrazit nejnovější
Aleš M.Bělotínleden 2021

Kde začít? Musím přiznat, že zatím jste mě nadchly ve všem a to jsem ještě Váš produkt nevyzkoušel (balík si vyzvednu dnes).

Tak začnu tím, že jsem se o Vás dozvěděl z příspěvku na LinkedInu. V tom příspěvku mě zaujaly kartáčky ze kterých jde část ceny na konto Světluška. Výborně, tleskám. Hned jsem si otevřel Vaše stránky. Česká firma, skvělé. Vyrobeno z bylin, úžasné. Možnost koupit výrobek bez krabičky, výborné. Není mi jedno odkud výrobek kupuji a z čeho se vyrábí. U Vás mi všechno ladí dohromady. Získali jste si mé sympatie a myslím, že i věrného zákazníka. Vlastně i už ten email, který jste poslali, znamená, že Vám záleží na každém zákazníkovi. Přeji Vám hodně úspěchů a ať se daří Vám i celé firmě.

Zobrazit nejnovější
Jana P.Olomoucleden 2021

Zboží dorazilo, mimochodem krásně zabaleno. Děkuji.

Gel na dásně používám již dlouho a jsem s ním velice spokojena. Popravdě se mi nechtělo do lékárny tak jsem hledala na internetu kde koupit. Narazila jsem na vaše stránky a při prohlížení se mi zalíbila i bylinná koupel. S komunikací i se zbožím jsem velice spokojena a ráda se k Vám vrátím.

Zobrazit nejnovější
Radmila V.Pohořeliceleden 2021

Zboží jsem si objednala proto, že přítel používá váš bylinný roztok na afty a produkty jiných značek mu nevyhovují a nemají podle něj takový účinek.

O firmě Herbadent jsem také slyšela v televizi na charitativním večeru pro Světlušku a na základě toho jsem si objednala i zubní kartáčky. A chtěla bych poděkovat za vzorek bylinné pasty na zuby, který mě potěšil, chtěla jsem ji vyzkoušet  již delší dobu.

Zobrazit nejnovější
Klára D.Znojmoleden 2021

Kartáčky jsem objednala pro naši malou dcerku, připadalo mi, že ji bude bavit, jak fosforeskují.

Všimla jsem si jich v lékárně, protože mě zaujal Vás krásný zelený a jednoduchý design. Líbí se mi, že je zapamatovatelný, svěží a snadno ho najdu. A že jde o českou společnost. A protože v lékárně už fosforové kartáčky neměli, byl pro mě extra bonus, že jste mi poskytli poštovné zdarma.

Zobrazit nejnovější
Petra P.Praha leden 2021

K Vašim produktům jsem se dostala díky mému pobytu v Lázních Mšené, kde jsem v rámci pobytu absolvovala kosodřevinovou koupel.

Byla mi doporučena i na domácí užívání, a to přímo ta vaše. Oblíbily si jí i naše děti, je velice příjemná, krásně voní. Vašim produktům fandím, používám i vodičku na afty.

Zobrazit nejnovější
Nora O.Brnoleden 2021

Není to poprvé, co si objednávám nějaký produkt z Vaší produkce.

Už několik let používám jak zubní pasty, tak bylinné ústní vody. Speciální přípravky na dásně si objednávám vždycky po nějakém zubařském zákroku. Kvalita vašich výrobků je vysoká a navíc jsem ráda, že můžu podpořit českou firmu. Chuť vyzkoušet vaše výrobky ve mně vzbudil rozhovor majitele firmy s Lucií Výbornou na Radiožurnálu.

Zobrazit nejnovější
Matouš C.Brnoleden 2021

Děkuji za nadstandardní služby, které k Vašim produktům poskytujete: doprava zdarma, krásné balení, osobní přístup.

Vzbudilo to ve mě pocit, že jsem toho dostal víc, než jsem zaplatil :). O Herbadentu jsem se dozvěděl už kdysi dávno od mé rodiny. Používám ho již léta. Nová vizuální image Vaší značky mě lehce zaskočila, proto jsem se s ní vydal seznámit na Vaše stránky, kde jsem pak produktu přímo zakoupil.

Zobrazit nejnovější
Veronika R.Karlovy Varyleden 2021

Pracuji jako zubní hygienistka a ráda zkouším nové druhy zubních kartáčků.

Zároveň  jsem maminkou 2 dětí a těm se bude líbit, že kartáčky pro Světlušku ve tmě svítí. A jako bonus podpoříme nevidomé aspoň malou částkou. Každá koruna se počítá.

Zobrazit nejnovější
Ludmila V.Opavaleden 2021

Výrobky Herbadent používám už dlouho, určitě 10 -15 let, informaci jsem dostala od své zubní lékařky.

Jsou mi dost blízké, protože jsem  tak trochu babka bylinkářka, suším, dělám mazání a tinktury. A když ke mně přijedou vnoučci, tak chtějí tu moji zubní pastu. A já jsem spokojená, zuby zdravé – jak Vy píšete, funguje to.

Zobrazit nejnovější
Marcela Č.Zdiceleden 2021

Značku i některé výrobky Herbadent znám už velice dlouho, ale pokud jsem produkt koupila, tak většinou v lékárně. 

V současné době bych ráda podporovala hlavně českou produkci před zahraniční. Kompletní zrušení dopravného je snad až snové a koncept bez krabiček je také velice sympatický.

Zobrazit nejnovější
Lucie H.Jablonec nad Nisouleden 2021

Víte jak jsem se o Vás dozvěděla?

Miluji Herbář a věřím že doporučují opravdu kvalitní výrobky a proto jsem objednala u Vás.

Zobrazit nejnovější
Marián B.Janovleden 2021

S objednávkou vašich produktů to je jednoduché – doma mi došla ústní voda.

Hned jsem si vzpomněl na pana Martina Hoška, kterého sleduji na LinkedIn a jeho články o vaši značce. Tak jsem si řekl, že ji vyzkouším. A také se mi líbí, že se jedná o bylinný produkt.

Zobrazit nejnovější
Marcela N.Jablonné nad Orlicíprosinec 2020

O Herbadentu jsem se dozvěděla poprvé už asi před 6 lety, kdy mě v lékarně nabídli roztok na dásně, protože mě a mé děti často trápí afty.

Vůbec jsem tenkrát nepátrala po tom o jakou firmu se jedná, a protože přípravek krásně funguje, kupovala jsem ho už stále. Až letos před měsícem jsem v TV sledovala pořad Herbář, kde byla reportáž také o Vaší firmě. Potěšilo mě, že výrobek, který již léta používám vyrábí česká firma a ihned jsem se pak podívala na internet, vyhledala si Vaše stránky a zjistila jaký sortiment nabízíte. Rozhodla jsem se, že vyzkouším další výrobky a mimo jiné tak i podpořím českou firmu :), což považuji v této době za důležité. S Vašimi výrobky jsem moc spokojená a určitě budu dále objednávat nebo kupovat v lékárnách.

Zobrazit nejnovější
Lubomír F.Brnoprosinec 2020

Sám rád využívám recenzí předchozích zákazníků, když si někde něco kupuji. Pomáhá mi to se rozhodovat při nákupu.

U Herbadentu jsem již nakupoval několikrát a vždy bez problému ku mé spokojenosti (bleskové dodání, super zabalení). Pro mne je důležité, že jste tradiční česká firma a máte zajímavou nabídku zboží – rád takové tradiční prodejce podporuji. Velice třeba oceňuji ty ultra jemné zubní kartáčky, které jsem kupoval pro mé rodiče – navíc s tím drobným rozlišovacím barevným puntíkem, aby si je nepletli – velmi dobrá vychytávka! Jinak samozřejmě oceňuji tu Vaši ústní vodu, jak klasické balení, tak i koncentrát z něhož si připravím vždy čerstvou ústní vodu podle potřeby. Nemohu používat alkoholové ústní vody a ty Vaše bylinky mi pomáhají. Sám se také o bylinky zajímám a na zahradě některé pěstuji.

Zobrazit nejnovější
Robert H.Černošiceprosinec 2020

Herbadent kupuji už celá léta.

Z posledních změn v portfoliu (nové kartáčky, dětské kartáčky apod.) jsem nadšený a snažím se o vás všude mluvit, aby lidé věděli, že k dříve neporazitelnému Curaproxu už je lokální plnohodnotná alternativa 🙂

Zobrazit nejnovější
  1. Elektrický mezizubní kartáček...
  2. Proteo gel...
  3. HERBADENT používáme dlouhá léta...
  4. Péče o nohy...
  5. Zdravé dásně...
  6. Psí ústní sprej...
  7. Ústní voda mi výborně pomohla...
  8. Péče o mazlíčky...
  9. Preferuji přírodní složení...
  10. Herbadent je značka s dlouhou historií....
  11. Produkt pro pejska...
  12. Tinktura na masáž dásní...
  13. Herbadent výrobky používám spoustu let...
  14. ...
  15. Exkurze...
  16. Řešení na problémy se zánětem dásní...
  17. Česká firma, tradice, bylinné základy...
  18. Jsem nadmíru spokojen...
  19. Zubní péče pro děti...
  20. Osobní doporučení...
  21. Nepostradatelná záležitost v mé domácí lékarn...
  22. Nový MIMI gel...
  23. Můj syn je nadšený...
  24. Zubní pasta od prvního zoubku...
  25. Bolavé dásně...
  26. Pasta bez fluoru...
  27. Zuby moudrosti...
  28. Dobrá zkušenost s roztokem...
  29. Bylinková pasta...
  30. Úleva...
  31. Doporučení od zubní hygienistky...
  32. Česká výroba...
  33. ...
  34. Gel ihned zklidnil bolest...
  35. Začínající paradontóza...
  36. Vaše zubní kartáčky jsou top...
  37. Náhradní náplň...
  38. Miluji Vaše produkty...
  39. Akutní záněty...
  40. Problémy se zuby zmizely...
  41. Milé překvapení HERBADENT...
  42. Herbadent je moje záchrana...
  43. Zubní pasta PASSIONFRUIT...
  44. Výrobky z bylinek...
  45. Po zubní pastě se začaly dásně krásně zatahovat...
  46. Osobní přístup...
  47. Na Herbadent nedám dopustit...
  48. Bylinný gel na dásně...
  49. Novinka Remin...
  50. O Herbadentu jsem se dozvěděla před časem z p...
  51. Produkty Herbadentu působí jako zázrak...
  52. Jen samá pozitiva!...
  53. Zvolili jsme si tuto značku nejen proto, že funguj...
  54. Mezizubní kartáček Herbadent mi doporučila dentáln...
  55. Objednala jsem na doporučení mé dentální hygi...
  56. Při dentální hygieně mi dentistka dala vzorečky me...
  57. Od vaší značky jsem zakoupil před cca 3mi týdny zu...
  58. Věříme bylinkám a síle přírody...
  59. O produktech Herbadent jsem se dozvěděla od dentál...
  60. Produkty Herbadent používám cca  27 let...
  61. Jako dárek pro svou maminku jsem zvolila set sesta...
  62. Všechno pěkně na jednom místě....
  63. Kartáček jsem začala používat a velmi mi vyho...
  64. Bylinný roztok mě naprosto učaroval...
  65. Ústní vodu Herbadent používám více jak 10 let...
  66. Zaujala mne pozitivní recenze...
  67. Úplně první Herbadent ústní vodu...
  68. Doporučovala Herbadent svým pacientům s dobrý...
  69. Jeden z nejlepších výrobků na trhu...
  70. Lokálnost, udržitelnost, příznivá cena....
  71. Váš roztok bereme s sebou i na dovo...
  72. V rámci restartu životního stylu jsem si nakonec k...
  73. Děkuji za psaníčko...
  74. Začala jsem používat ústní vodu jako pleťovou vodu...
  75. Děkuji za Váš přístup k zákazníkům a&nbs...
  76. Vaším zákazníkem určitě zůstanu!...
  77. Doporučení od dentální hygienistky...
  78. První pasta, která vůbec nepálí. ...
  79. Elektrický mezizubní kartáček mě moc nadchl...
  80. Značka Herbadent a její produkty, především b...
  81. Značku Herbadent znám od mala. Maminka vaší tinktu...
  82. Koukala jsem se v tv na benefiční koncer...
  83. Objednala jsem si víno MALTOFERROCHIN, již jednou ...
  84. Výrobky Herbadent používám několik let a jsem...
  85. Masážní roztok Herbadent byl u nás doma, když...
  86. Zaujala mě Vaše spolupráce se Světluškou a Vá...
  87. Již potřetí jsem si objednávala zboží u Vaší ...
  88. Jelikož jsem měla zrovna problémy s dásněmi, ...
  89. Pasta se mi zalíbila hned v obchodě. Mám ráda...
  90. Děkujeme za rychlé vyřízení objednávky a ...
  91. Děkujeme za zaslání voňavého s láskou ch...
  92. Na základě recenzí, jsem si otevřela vaší internet...
  93. Mám již zkušenost se zubní pastou „HERBADENT...
  94. S elektrickým mezizubním kartáčkem jsem zatím veli...
  95. Elektrický mezizubní kartáček HERBADENT jsem dosta...
  96. Dobrý den, značku Herbadent znám již spoustu let....
  97. Už je to pár let, co jsme měli to štěstí a na...
  98. Dle doporučení stomatologa používám cca 15 let pou...
  99. Zrealizovala jsem tuto objednavku na zaklade ...
  100. Vaše produkty jsem našla úplnou náhodou na Fa...
  101. Ráda dávám přednost přírodním a také českým p...
  102. Tíhnu k bylinkám a tak mě vaše produkty ...
  103. O Herbadentu jsme se s manželem dozvěděli pře...
  104. Objednávka dorazila v pořádku, rychle a ...
  105. Jsem velice nadšená z vašeho postoje k z...
  106. Vaše produkty používám, protože mě zbavily zánětu ...
  107. Dobrý den, vaše produkty na péči o zuby ...
  108. Dobrý den, přípravek HERBADENT používala už moje m...
  109. Kdysi mi můj zubař doporučil tinkturu Herbadent. C...
  110. Vaše kartáčky jsem si objednala na základě do...
  111. Již několik let používám vaši ústní vodu a ro...
  112. Už Vám mohu napsat, protože jsem odzkoušela, že pa...
  113. Cítím se vlastencem naší přírodní krásy a čes...
  114. Můj manžel navštívil stomatologa, který mu zjistil...
  115. Kde začít? Musím přiznat, že zatím jste mě nadchly...
  116. Zboží dorazilo, mimochodem krásně zabaleno. Děkuji...
  117. Zboží jsem si objednala proto, že přítel používá v...
  118. Kartáčky jsem objednala pro naši malou dcerku, při...
  119. K Vašim produktům jsem se dostala díky mému pobytu...
  120. Není to poprvé, co si objednávám nějaký produkt z&...
  121. Děkuji za nadstandardní služby, které k ...
  122. Pracuji jako zubní hygienistka a ráda zkouším...
  123. Výrobky Herbadent používám už dlouho, určitě 10 -1...
  124. Značku i některé výrobky Herbadent znám už ve...
  125. Víte jak jsem se o Vás dozvěděla?...
  126. S objednávkou vašich produktů to je jednoduché ...
  127. O Herbadentu jsem se dozvěděla poprvé už asi před ...
  128. Sám rád využívám recenzí předchozích zákazníků, kd...
  129. Herbadent kupuji už celá léta....